Käyttövesiremontit

Metalliputket kestävät käytössä n. 20-30 vuotta minkä jälkeen vesivahinkoriski kasvaa ja veden laatu kärsii. Mm. Vedenpaine ja happi kuluttavat putkia ja ne on vaihdettava uusiin. On halvempaa ja turvallisempaa toimia ennen vesivahinkoa.

Aurinkokodit käyttövesiremonttien hinnat alkaen 3500-5500 €.

Käyttövesiremontti valmistuu yleensä 2-5 päivässä eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois sen ajaksi. Vedet ovat poikki vain muutaman tunnin. Remontissa käytettävät komposiittiputket asennetaan seinän pintaan joten asunnon rakenteita ei tarvitse rikkoa. Vanhat putket voivat olla käytössä koko remontin ajan, lopuksi vain siirretään vesi kulkemaan uusien putkien kautta. Vanhat, seinän sisällä olevat putket voidaan jättää paikalleen. Lopputulos on siisti ja uudet putket kestävät pitkään. Komposiittiputkien elinaika on n. 50 vuotta ja ne kestävät hyvin myös erilaisia vesilaatuja.

Käyttövesiremonttiin voidaan hyödyntää kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on n. 45 % asennuksen hinnasta. Asiakas saa remontista myös todistuksen joka on hyödyllinen esimerkiksi asuntoa myytäessä.

Ennen remontin aloitusta käymme tekemässä ilmaisen kartoituskäynnin kohteeseen ja selvitämme asiakkaan kanssa remontin laajuuden ja kustannukset. Kartoituskäynti on maksuton eikä sido mihinkään.

Lue lisää käyttövesiremontista Uponorin sivuilta.